Circo Herencia

Gaston Sanchez og Frida Odden Brinkmann

Sted: Teater Manu Tid: 16. november kl. 17.00 Målgruppe: fra 6 år Varighet: 50 min.


- en nysirkusforestilling om arveoppgjør og søskenkjærlighet!

Circo Herencia forteller historien om søsknene Gaston og Frida som møtes i huset til deres nylig avdøde far. Det er en trist fortelling om det kompliserte temaet: arveoppgjør. Frida og Gaston har ikke sett hverandre på lenge, men møtes gjennom minner fra bardommen. Under støvet i den gamle leiligheten oppdager de forskjellige objekter som de for lengt har glemt. Hva skjer når gamle minner våkner til liv?

Gaston er fullstendig uorganisert og kommer alltid for sent. Frida er storesøsteren som alltid må vente og rydde opp etter den rotete broren. De konkurrerer som søsken flest. De sjonglerer tekopper, vinylplater og aviser. Sprettballer kommer ut av en kommode like plutselig som en klesnor blir til en slakk line og en gardin trekkes fra for å avdekke en stram line!

Sammen danner de en underlig balansert duo hvor motsetningene gjør at de oppveier hverandre og byr på mye komikk!
En forestilling som byr på alt fra sjonglering, magi, og stumfilm til dukketeater, en sår men morsom forestilling med mange overraskelser!

Circo Herencia (Circo = Sirkus, herencia = arv).

Utøvere/Idé/manus: Gaston Sanchez og Frida Odden Brinkmann. Regi/manus: Kjærsti Odden Skjeldal. Ytre øye: Steffen Lundsgaard. Lysdesign: Ivan Tomasevic. Kostymer: Aktørene selv/ Katja Ebbel Frederiksen

Forestillingen er produsert med støtte fra Spenn.no og Ca l'Estruch.

Bookmark and Share
 
Circo 3

tittel: Circo 3

credit: Lucia Herrero

Circo 2b

tittel: Circo 2b

credit: Lucia Herrero

Circo 2a

tittel: Circo 2a

credit: Lucia Herrero

Circo 1

tittel: Circo 1

credit: Lucia Herrero